ДЕЗИНСЕКЦИЯ

 

Унищожаване на Хлебарки, бълхи, мравки, мухи, дървеници, кърлежи, комари, паяци, оси и др.
– всички те са изключително опасни за здравето на хората, защото са преносители на паразитни и инфекциозни болести.

Дезинсекцията, която Ви предлагаме е профилактична или изтребителна на вредителите и техните яйца. Пpи извъpшвaнe нa дезинсекция използваме paзлични cpeдcтвa и методики, които не вpeдят нa xopaта, oкoлнaтa cpeдa и домашните любимци. При третиране на хлебарки и дървеници е необходима попълнителна обработка след 15 до 28 дни. За да бъдат напълно унищожени !Унищожаване на хлебарки

Унищожаване на хлебарки

Ние сме специалисти в борбата с хлебарките.
Знаем всички начини за да прогоним хлебарките от дома ви и дори от целия жилищен вход. Не само унищожаваме хлебарките, които са се заселели, но и предпазваме етажната собственост за дълго време.

Безопасни ли са препаратите за борба с насекомите вредители?
Да, освен за тях. Ние използваме препарати, които са напълно безвредни за хората, в това число за новородени, бременни, страдащи от алергии. Безвредни са и за домашните любимци – кучета, котки, други бозайници, птици, рибки. Не влияят на домашните растения. Освен това, използваните от нас препарати са безвредни и за околната среда. Всички препарати, които използваме, са одобрени от Министерство на здравеопазването.

ЦЕНОРАЗПИС


Унищожаване на дървеници

Унищожаване на дървеници

В трудната борба с дървеници се изисква не само подходящ препарат, но и знание за особеностите и поведението на дървениците. Опитът ни до момента ни позволява да кажем, че знаем как да унищожим дървениците .

В редки случаи, когато има прекалено много дървеници или яйца на дървеници, ще се наложи и последващо пръскане за да довършим борбата с дървениците до пълното им унищожаване.

Внимание! Специална цена само за Студентски град София!
Унищожаване на дървеници в стая за 30 лв.


ЦЕНОРАЗПИС


Унищожаване на бълхи

Унищожаване на бълхи

Професионална защита и унищожаване на бълхи за частни домове, открити площи, жилищни входове, обществени помещения и сгради, заведения, магазини, складове и производствени помещения, болници и здравни заведения.

. Бълхите (Siphonaptera) са разред безкрили кръвосмучещи насекоми, живеещи по телата на бозайници и птици.

ЦЕНОРАЗПИС